Välkommen till Myregården

Välkommen  Öppettider  Meny  Loppis   Bilder   Kontakt  Evenemang Oppettider.html Meny.html Loppis.html Bilder.html Kontakt.html evenemang.html shapeimage_2_link_0 shapeimage_2_link_1 shapeimage_2_link_2 shapeimage_2_link_3 shapeimage_2_link_4 shapeimage_2_link_5 shapeimage_2_link_6
 
 

Sommarrestaurangen och caféet Myregården ligger i natursköna Resele, Myre, cirka 25 km nordväst om Sollefteå, längs med Ångermanälven.


Myregården har öppet två månader varje sommar. Från onsdag efter midsommar till och med mitten av augusti. Resten av året har vi öppet på beställning och för catering.


I mitten av 90-talet öppnade Myregården ett litet café med servering genom fönstret på bagarstugan. Under årens lopp har vi byggt upp en modern restaurang i gammaldags stil. Caféet med den underbara utsikten omfattar numera en mycket omtyckt restaurang med den stora takade uteserveringen bara några meter från älvstranden som signum.
Myregården söker nya ägare!
Som många kanske vet så tänker vi sälja vårt livsverk Myregården efter 26 fantanstiska år. Det är med gråten i halsen, men pensionen närmar sig så vi känner att vi vill göra något annat i livet nu.
För mer information om försäljning:
Kontakt mäklaren Olle Bergström
telefon 070-338 18 28 epost olle@hrfformedling.se.
Länk till annonsen: https://www.hrfformedling.se/store/p378/20842%3A_LÖNSAM_SOMMARPÄRLA_DIREKT_VID_VATTNET_MED_EGET_BOENDE.html


Om Myregården
 

Öppet sommaren 2019:
26/6-11/8
Onsdag-söndag:
Kl 12-20
Lördag-söndag
GRILLBUFFE kl 14-19.30


Måndag-tisdag:
Stängt

Butik och loppis öppet när restaurangen är öppen

Välkommen!
Tobbe och Annette
med personal